Gran Oasis Resort

Playa de las Américas, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Teneriffa (TFS): 16.3 km (14 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet är en ideal miljö för alla som strandturister, sportiga och aktiva turister och familjer. Lägenhetshotellet ligger i en rogivande miljö i Playa de Las Américas, ungefär 2,7 km från en lätt lutande sandstrand. Playa de Las Américas innerstad nås efter runt 1,5 km.

År 2023 moderniserades detta lägenhetshotell. Lägenhetshotellet som erbjuder 206 lägenheter befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en kostnadsfri barnvaktsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, en fläkt, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. I de flesta rummen finns balkong. Gästerna sover i en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (avgiftsbelagt), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och en telefon. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Dessutom är två rullstolsanpassade rum bokningsbara. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I en av de två utomhuspoolerna kan gästerna avnjuta en skön balans mellan sport och avslappning. Sötvattenanläggningen (delvis uppvärmd) erbjuds även ett badområde för barn. I badområdet finns även en bubbelpool (avgiftsbelagt), en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med cykelåkning/mountainbikeåkning, samt golf. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Lägenhetshotellets har ett vattensportprogram med vindsurfing, bananbåtåkning, segling, katamaransegling, kajakpaddling, dykning och vattengymnastik. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, gymnastik och aerobics, samt bordtennis och biljard. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med spa, massagebehandlingar och ett solarium. Även skönhetssalong finns att nyttja (avgiftsbelagt). Att även ett underhållningsprogram, ett minidisco, ett disco, ett kasino och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), ett café och en bar. Lägenhetshotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch eller middag kan gästerna äta buffé eller välja sin favorit från menyn lunch och middag). Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider