TUI Blue Suite Princess

Taurito, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 10 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 52.8 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för strandturister, i Taurito, direkt på den offentliga sandstranden.

Huset som erbjuder 304 rökfria rum befinner sig i en byggnad med nio våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett växelkontor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en piccoloservice.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På gästerna väntar en välkomspresent. Från balkongen eller den privata terrassen i flesta rummens kan gästerna slappna av och avnjuta havsutsikten. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Ett urval av kuddar utlovar nattro. Bidé tillhör badrummens inredning. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka tre rullstolsanpassade rum.

I utomhusområdet finns två bassänger. En solterrass bjuder in till avkoppling. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med boccia. Med vattenaerobic och jetskiåkning, bananbåtåkning och parasailing får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Hotellet erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, yoga, aerobics och pilates, samt biljard (avgiftsbelagt). Efter en lång dag kan gästerna tanka ny energi i wellnessområdet, där finns en bastu samt en skönhetssalong och massagebehandlingar (vardera mot avgift). Livemusik och ett disco erbjuder underhållning och omväxling.

På boendet finns en bar och en pianobar. I de tre rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och all-inclusive. En rik bufféfrukost (både för morgonpigga och morgontrötta) lockar gästerna upp ur sängen. Till lunch och middag erbjuds gästerna en rik buffé. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider