Hotel Atlantic

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 16.6 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ca. 100 m från centrala Prag, på en huvudgata. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Den närmsta affären ligger 500 m bort. Till flygplatsen Prag (PRG) är det 16 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett fem-våningshus med sammanlagt 62 rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, beachvolleyboll och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med vattenskidåkning, kanotpaddling och kajakpaddling. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och aerobic. Ett disco och ett kasino innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé, à la carte och meny och middagen serveras som meny. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider