Radisson Blu Edwardian Berkshire Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 92.9 km (1 hour 31 mins)
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 28.6 km (49 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder ideala omgivningar för affärsresenärer och befinner sig mitt i Londons hjärta. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 15 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 25 km och 50 km.

Hotellet som erbjuder två sviter, 48 enkelrum och 98 dubbelrum befinner sig i en byggnad med åtta våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering, centralvärme och en fläkt. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik, spa och massagebehandlingar.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider