Hotel City Inn

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Smoke-free
  • Spa
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 66 rum, fyra lägenheter och 50 dubbelrum. Receptionen i entrén är bemannad dygnet runt och gästerna kan checka in och ut, när helst det passar dem. Det luftkonditionerade boendet erbjuder ett kassaskåp, ett växelkontor, tvättservice och ett konferensrum. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Kokvrån i rummet är utrustad med ett minikylskåp. Det lilla extra som internettillgång, en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och en radio, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka ett familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med en bastu finns i huset.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider