Thistle London Hyde Park Kensington Gardens

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 88.8 km (1 hour 19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig på en huvudgata och ligger i centrala London. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - Heathrow (LHR) som ligger endast 25 km från boendet. Till flygplatserna London - Gatwick (LGW) och London - Stansted (STN) är det 45 km och 62 km.

De 175 rummen, de 42 enkelrummen och de 121 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på åtta våningsplan och nås lätt med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, översättningstjänster, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Aktiva gäster kan roa sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal och en bar. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Till lunch står valet mellan buffé och meny och under middagen står valet mellan à la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider