Danubius Hotel Astoria City Center

Budapest, Ungern Flagga - Ungern

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Budapest (BUD): 21.1 km (33 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig direkt i det livliga tursitcentrumet Budapests boendet ligger precis vid en huvudgata. I närheten finns en rad affärer. Den närmsta flygplatsen Budapest - Ferihegyi repülötér (BUD) ligger ungefär 20 km från boendet.

Cityhotellet uppfördes 1914. Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sex-våningshus med sammanlagt 138 rökfria rum och en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice, en hotelldoktor och flygbuss. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En innehållsrik frukostbuffé är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider