Välkommen till kärlekens ö

2024-05-19

Välkommen till kärlekens ö
– Cypern är i ropet som aldrig förr

Vi har åkt till Cypern ända sedan sol och bad-resor började trenda på 60-talet. Den här våren och sommaren är Afrodites ö mer populär än någonsin. Kanske för att det går extra många direktflyg till Cypern i år? Eller för att himlen är oskyldigt blå – och stränderna är långa och sammetslena.
 
De bästa erbjudandena på paketresor till Cypern
 
Ayia Napa
– resmålet för absolut alla
 
Du har kanske hört rykten om att det går vilt till i Ayia Napa i högsäsongen? Det stämmer! Men det är bara en del av sanningen. För Ayia Napa är något så sällsynt som ett resmål för så väl den festglada som den som bara vill slappa. Det är absolut fest och hålligång – om man vill det. Men du kan också tillbringa semesterdagarna i total stillhet, om du väljer rätt områden. Och stränderna? De är finkorniga, nästan helt vita och kantade av turkosblått hav...
 
Hitta billiga resor till Ayia Napa

Fig Tree Bay og Protaras
– för det lugna semesterlivet

Familjer älskar Protaras. Kanske allra mest det mysiga lilla semesterområdet Fig Tree Bay. Så gör även alla andra som uppskattar lugna, lata dagar på stranden. Och skulle semesterlivet av någon anledning bli för lugnt kan du runda udden och ta en dagstur (eller kvällstur) till Ayia Napa, som bara ligger en dryg mil bort. 
 
Hitta billiga resor till Fig Tree Bay och Protaras
 
Pafos
– för den rutinerade

Pafos ligger på Cyperns sydvästkust. Stränderna här är minst lika läckra som på andra håll på ön – men Pafos är på många sätt ett lite annorlunda resmål.

Det är lätt att komma nära lokalbefolkningen här, i den delen av staden som kallas övre Pafos. Upplev äkta cypriotiskt stadsliv, med lokala marknader och allt som hör till. Ner mot havet väntar ett välordnat semesterliv med strandpromenad, restauranger och stränder. Gillar du golf? Några av Cyperns finaste golfbanor ligger i området runt Pafos!
 
Hitta billiga resor till Pafos

Det närmar sig Riviera-säsong

2024-05-12

Det närmar sig Riviera-säsong
– men vilken Riviera är egentligen bäst?

Allt började med franska rivieran. Idylliska små hamnstäder, vackra stränder, mysiga caféer, restauranger och azurblått hav. Och en helt speciell elegans. Idag har den franska rivieran fått sällskap av både den bulgariska, polska och turkiska rivieran. För att nämna några. Vissa av rivierorna är till och med utanför eurozonen – vilket är goda nyheter för semesterbudgeten!
 
De bästa erbjudandena på paketresor till rivieran
 
La Côte d'Azur
– franska frestelser på rad
 
De flesta som reser till franska rivieran startar i Nice; den lilla storstaden med den berömda strandpromenaden, som är chic och traditionell på samma gång. Beger du dig västerut väntar de lyxiga semesterorterna Antibes, Cannes og Saint-Tropez. Reser du österut kommer du till charmiga Menton, som ligger precis vid gränsen till Italien.

Snobbfaktorn är ganska hög längs hela franska rivieran – men så är lyckligtvis även charmfaktorn!
 
Billiga paketresor till franska rivieran

Bulgariska rivieran
– den budgetvänliga Svartahavsrivieran

Avstånden är korta, och ändå har varenda resmål längs Svarta havet sin egna karaktär. Bo på en plats – och besök en helt annan över dagen. Eller hitta ett så idylliskt resmål att du stannar på samma ställe hela semestern.

Sunny Beach passar den festglada, medan livet i grannstaden Nessebar mest går ut på att ta det lugnt. Längre norrut ligger Golden Sands, med ett bra utbud av både nattklubbar och restauranger – och Albena, för dig som bara vill slappna av i en solstol. 

Varför välja, när du kan få allt i en och samma resa?
 
Billiga paketresor till bulgariska rivieran
 
Polska rivieran
– sol, bad och kort flygresa

Vår närmaste riviera ligger i Östersjön, mitt emellan städerna Gdańsk och Gdynia. Stranden här är flera kilometer lång och nästan helt kritvit. Restauranger, caféer och spahotell kantar stranden och själva landmärket; den vackra piren mitt i Sopot, sträcker sig flera hundra meter ut i havet.

Välkommen till Östersjörivieran – med direktflyg från flera svenska städer!
 
Billiga paketresor till polska rivieran
 
Turkiska rivieran
– den turkosa vykortskusten

Det är inte för inte som Antalya-kusten lockar turister med god smak. Stränderna här är fantastiska, och atmosfären är avslappnad och sofistikerad. Långa dagar på stranden slutar ofta i en mjuk loungesoffa med havsutsikt, innan man strosar vidare – eller bara stannar tills solen gått ner. Och eftersom du är utanför Euro-zonen får du maximalt med riviera för pengarna!

De populäraste platserna ligger mellan Kemer i väst, via storstaden Antalya, och vidare österut mot Belek, Side og Alanya
 
Billiga paketresor till turkiska rivieran

Vad händer med sommarlovsplanerna

2024-05-05

Vad händer med sommarlovsplanerna
– när Euron är så dyr?

Om du har tänkt att resa utomlands i sommar bör du fylla upp semesterkassan lite extra, jämfört med tidigare år. Iallafall om du ska resa i eurozonen. 

Med några kloka val är det dock fortfarande möjligt att få en trevlig solsemester i södra Europa – utan att det går för hårt ut över budgeten!
 
De bästa erbjudandena på paketresor till värmen
 
Varmt, vackert och budgetvänligt
– res söderut i maj eller juni
 
Maj bringar hopp i luften. Badsäsongen är i full gång i södra Europa, men inte nog med det; det är mycket billigare att åka på solsemester i maj och första halvan av juni än senare på sommaren. Det gäller även Spanien och Grekland – även om du betalar med Euro här. Priser på allt från hotell till aktiviteter är nämligen lägre vid denna tiden på året, samtidigt som det fortfarande är gott om plats på stranden och på restaurangerna.

...och det är förstås positivt för semesterbudgeten!
 
Hitta billiga resor till värmen i maj och juni

Valuta för pengarna
– res utanför eurozonen

En sak är priset för själva resan. En helt annan sak är vad det kostar att leva det goda semesterlivet, väl framme på din destination. I Turkiet, Bulgarien og Albanien får du fortfarande mycket för semesterpengarna. Detsamma gäller Polen – och i Sopot råder sydeuropeisk atmosfär i hela juli och augusti.
 
De bästa erbjudandena på paketresor till billiga resmål
 
Sök på Sol & bad
– om det är en solsemester som lockar

Väljer du Sol & bad som destination jämför vi priser på paketresor till länder som Grekland, Spanien, Kroatien, Frankrike (och alla andra resmål där solen skiner när du vill resa), och ger dig marknadens bästa erbjudanden. Därefter kan du filtrera på saker som hotellstandard, pool och avstånd till stranden – eller andra faciliteter som gör semestern extra trevlig. 
 
Hitta billiga paketresor till värmen i vår och sommar
 
Jämför alltid priser

Det finns ett nästan oändligt utbud av resor på marknaden, och många arrangörer erbjuder samma sak. Fast till väldigt olika priser.

Därför är det (alltid!) en bra idé att jämföra innan du bokar. På destination.se gör vi det enkelt att göra just det – oavsett om du vill resa till värmen eller en storstad, och oavsett när du vill åka. Och vill du ha lite extra guldkant på semestern kan du alltid filtrera på minst 5-stjärnig hotellstandard.
 
De bästa erbjudandena på resor till värmen och storstäder

En helt fantastisk storstadssemester

2024-04-28

En helt fantastisk storstadssemester
– som du faktiskt har råd med

I vår är det små skillnader mellan 'ganska bra' och 'helt fantastisk' standard, i några av Europas trevligaste storstäder. Just nu kostar det nämligen väldigt lite att uppgradera hotellstandarden från helt medelmåttig til LYX!
 
De bästa erbjudandena på paketresor till europeiska storstäder
 
Gdańsk och Riga
– två billiga pärlor vid Östersjön
 
Det är nog inte bara den korta flygtiden som får oss att strömma till Gdańsk och Riga. Låga priser är troligen en annan viktig popularitetsfaktor! Här kan du nämligen äta läckra måltider på fantastiska restauranger utan att det kostar mycket mer än att handla mat i butiken hemma. Dessutom har båda städerna otroligt charmiga gamla stadsdelar.

Vill du uppgradera hotellstandarden från 3 stjärnor till 5 stjärnor kostar det för närvarande inte mer än ett par hundralappar. Så varför inte lyxa till det lite? 
 
Hitta billiga paketresor till Gdańsk och Riga

Barcelona
– storstaden du kan bada i

Barcelona är storstaden med de fantastiska stränderna. Det är synd att själva staden är så spännande att det är svårt att sätta av tid att gå till stranden bara!

Just nu kostar det väldigt lite att uppgradera hotellstandarden från 3 stjärnor till 4 stjärnor. Vill du frossa i 5-stjärnig lyx är prishoppet större – men vem vet, det kan ju vara värt det..?
 
Hitta billiga paketresor till Barcelona
 
Aten
– det är nu det gäller!

Just nu och i ett par månader framåt är Aten ett helt perfekt resmål. Det är tillräckligt varmt för att strosa längs gatorna, sitta på en uteservering i många timmar eller utforska Akropolis, Plaka, gatukonst och lokala marknader. Mitt i sommaren blir det ofta för varmt att semestra i Aten.

För närvarande kostar ett 4-stjärnigt och ett 3-stjärnigt hotell ungefär lika mycket – och vill du lyxa till det ordentligt är hoppet till 5 stjärnor relativt litet.
 
Hitta billiga paketresor till Aten
 
Rom
– den odödliga staden med den fantastiska maten

Rom är cappuccino, Campari och fluffiga bakverk. För att inte tala om krämig pasta, stenugnspizza och minst en gelato om dagen. Då är det ju bra att Rom är en stad man bör upptäcka till fots, på långa promenader bland ruiner, fontäner, historiska byggnader, konst och kultur.

Nu får du ett 4-stjärnigt hotell i Rom för samma pris som ett 3-stjärnigt hotell. Det är fullt möjligt att hoppet upp till 5-stjärnig lyx också är överkomligt!
 
Hitta billiga paketresor till Rom

Storleken har betydelse

2024-04-21

Storleken har betydelse
– res till Kreta, så förstår du vad vi menar!

Av alla de grekiska öarna är Kreta den största. Ön är som en egen liten kontinent, med både storstäder, små byar, breda stränder, badvikar och slående vacker natur. Och inte minst – fantastisk mat!

Osäker på vart du ska resa i sommar? Läs vidare för ett gäng Kreta-favoriter!
 
De bästa erbjudandena på paketresor till Kreta
 
De större semesterorterna
– för hela familjen och kompisgäng i alla åldrar
 
Både barnfamiljer och kompisgäng brukar trivas som bäst när semesterlivet är enkelt. Kort avstånd till 'allt', gott om plats på stranden, hotell med pool och restauranger med gott om svängrum. Agia Marina och Platanias vid Chania-kusten är två platser som är kända för att ha allt det – och mycket mer. Detsamma gäller Makrigialos, på Kretas sydkust. 
 
Sök efter billiga paketresor till Kretas större resmål

De mindre semesterorterna
– för lata dagar och en tillbakalutad tillvaro

Kretas mindre semesterorter påminner om små grekiska öar, men med en viktig skillnad; du har stor valmöjlighet. Skulle du känna för en dagsutflykt till en större semesterort, eller en helkväll på stan, är vägen sällan lång. Resten av tiden är allt upplagt för ett lugnt småstadsliv med långa dagar på stranden, goda middagar på stam-tavernan och svalkande bad i det klara Medelhavet.

Sikta in dig på Kato Daratso, Georgioupolis eller Maleme om det är sol, bad och enkelt, grekiskt småstadsliv som lockar i år.
 
Sök efter billiga paketresor till Kretas mindre resmål
 
De charmiga semesterorterna
– med maximal grekisk atmosfär

Gillar du små torg med livlig stämning och trånga caféer med högljudda samtal mellan bordsgrannar? Trivs du bland smala gränder med vackra husfasader och små butiker med lokalt hantverk – och kan gärna tänka dig att prova en ny restaurant varje kväll? Då är chansen stor att Chania stad, Rethymnon eller Agios Nikolaos faller dig i smak!
 
Sök efter billiga paketresor till Kretas charmigaste resmål
 
Semesterorter med hög partyfaktor
– full fart och härliga stränder

I Hersonissos och Malia är stränderna omgivna av beachklubbar, musikbarer och mysiga caféer. Här glider lata dagar på stranden sömlöst över till livliga kvällar på en strandbar, innan man dansar vidare till en nattklubb som inte stänger förrän solen går upp igen.

Från Malia går en strandpromenad till grannstaden Stalis, där livet är lugnare. Är det pulserande sommarnätter du är ute efter bör du med andra ord välja någon av de två förstnämnda semesterorterna. 
 
Sök efter billiga paketresor till resmål med hög partyfaktor

Spanska favoriter

2024-04-14
 
Spanska favoriter
– vissa resmål går aldrig av modet

Såhär halvvägs in i april börjar det bli tydligt var vi vill spendera årets sommarlov. Det är ingen överraskning att Spanien är en solklar favorit!

Spanien är en riktig stayer på topplistor över var vi svenskar föredrar att resa. På årets topp 5-lista hittar vi hela tre spanska destinationer: Mallorca, Barcelona och Gran Canaria. Längre ner på listan finns förstås ännu fler spanska resmål – samt ett gäng destinationer i Grekland och Turkiet. Även bubblarna Kroatien och Albanien kryper allt högre upp på årets lista.

Läs vidare för restips och bra erbjudanden till våra tre spanska semesterfavoriter ☀️🇪🇸
 
De bästa erbjudandena på paketresor till Spanien
 
Magiska Mallorca
– ön vi aldrig får nog av

Det är svårt att hitta något att klaga över på Mallorca. Det skulle i så fall vara att ön är lite för perfekt – men det är ju knappast negativt? 

Familjer älskar Alcúdia och Can Picafort, kompisgängen drar mot södra sidan av Playa de Palma och Palma Nova/Magaluf medan par föredrar de små städerna på västkusten, eller de mer sofistikerade platserna längs sydkusten. Och som en vacker prick över i'et ligger storstaden Palma där mittemellan, med allt du kan drömma om av restauranger, mode och shopping.

Välkommen till en solig sommar på Mallorca – Medelhavets drottning!
 
De bästa priserna på paketresor till Mallorca

Trendiga Barcelona
– mycket mer än bara en storstad

Reser du till Barcelona har du inte bara en av Europas trendigaste städer vid dina fötter. Du kan också välja och vraka bland gyllene stränder, badvikar och charmiga små kustbyar både norr och söder om stan!

Norr om Barcelona ligger Costa Brava och i sydlig riktning ligger Costa Dorada. Styr du kosan söderut hittar du vackra stränder och trevliga kuststäder som Sitges och Salou – och reser du åt motsatt håll kommer du till de charmiga semesterorterna Lloret de Mar och Santa Susanna
 
De bästa priserna på paketresor till Barcelona-kusten
 
Gamla goda Gran Canaria
– en stjärna på sommarhimlen

Gran Canaria är en oslagbar numero uno hela vintern. Sanningen är dock att ön är ännu finare på sommaren! Sommarsäsongen på Gran Canaria är lugnare, och inte minst är klimatet fantastiskt. Det blir väldigt sällan för varmt – inte ens under de soligaste sommardagarna. Det ser Atlanten till.

Välkommen till sol, bad och en precis lagom varm sommar på Grankan!
 
De bästa priserna på paketresor till Gran Canaria

Portugal

2024-04-07
 
Portugal
– semestra vid Atlanten i år

Länderna vid Medelhavet spås få en extra varm sommar i år. Har du ändå lust att resa under sommarlovet? Då kan Portugal vara ett bra alternativ! Längs Portugals långa Atlantkust blåser det nästan alltid en uppfriskande bris från havet, som fläktar gott när du slappnar av på en solstol.

Vi på destination.se älskar Portugal. Här får du vackra stränder, fantastisk mat och en helt unik gästfrihet. Och så skadar det ju inte direkt att Portugal är ett av västra Europas billigaste länder att semestra i! 

I vår och sommar går det direktflyg flera gånger i veckan till Algarvekusten i söder, huvudstaden Lissabon i mitten och charmiga Porto i norr.
 
De bästa erbjudandena på resor till Portugal
 
Algarvekusten
– stränder, stränder och åter stränder

Algarvekusten är ett pärlband av vackra stränder, omgivna av orangefärgade klippor och byar med vita hus. Tycker du att färsk fisk, olivolja och mousserande, lokalt vin låter lockande? Är du nyfiken på att lära dig surfa – eller älskar du långa promenader längs havet? Vill du känna hur pulsen sjunker, och fortsätter att hålla sig låg under hela semestern?

...jepp, då är Algarvekusten ett resmål för dig!
 
De bästa priserna på paketresor till Algarvekusten

Lissabon-kusten
– stadsliv eller strandliv..?

Varför välja, när du kan få bägge delar! Reser du till Lissabon är det nämligen inga problem att kombinera storstadspuls med lata dagar på stranden. 

Väljer du att bo i Lissabon stad kan du ta dagsutflykter till stränderna som ligger en kort lokaltågsresa bort. Eller så kan du vända på det. Bo i kuststäderna Estoril eller Cascais – och besök en av de vackraste huvudstäderna i världen så ofta du vill. 

PS! Lokaltåget avgår från Cais do Sodré i Lissabon, som också är ett av distrikten det är väl värt att utforska närmare. 
 
De bästa priserna på paketresor till Lissabon-kusten
 
Porto
– portvin och pastéis de nata

Du kan inte resa till Porto utan att prova portvin. Detsamma gäller den klassiska, söta gräddkakan pastéis de nata, som helst ska ätas direkt från ugnen, medan den fortfarande är ljummen.

Porto är den näst största staden i Portugal och delas i två av floden Douro. Staden är slående vacker, och det är ingen underdrift att säga att Porto är i vinden just nu. Nya nattklubbar, hotell och butiker dyker ständigt upp – medan gamla stan i Porto är lika charmig som den alltid har varit.

Vid denna tiden på året börjar restauranger och barer att flytta ut på gatan, vilket gör staden ännu charmigare. Skulle du blir sugen på ett dopp i Atlanten är det bara en kort promenad till stranden.
 
De bästa priserna på paketresor till Porto

Kroatien

2024-04-01
 
Kroatien
– som gjort för öhoppning

Det är fullt möjligt att bo på samma ställe hela semestern – och ändå åka på öhoppning. Det är vad vi kallar den ultimata semesterkänslan!

I sommar kan du flyga direkt till tre ställen i Kroatien; SplitDubrovnik och Pula på halvön Istrien. Alla ligger vid kusten, så oavsett vilken plats du väljer kan du se fram emot vackra stränder, kristallklart badvatten och trevliga små byar.
 
Sök efter billiga paketresor till Kroatien
 
Istrien-halvön
– italienska vibbar

Istrien är halvön som ligger längst upp i Adriatiska havet, mitt emot italiens nordöstkust. Här bor du med andra ord nära den italienska gränsen – och har du lust kan du åka på dagsutflykt till Venedig.

Vackra Rovinj är den mest kända semesterorten i området. Grannstaden Poreč är lite mindre känd, men minst lika vacker.
 
De bästa priserna på resor till Istrien-halvön

Split-kusten
– skärgård rätt utanför dörren

Staden Split ligger ungefär mitt på den kroatiska kusten, omgiven av en obeskrivligt vacker skärgård. Badvattnet är så klart att man får en känsla av att sväva över havsbotten när man tar en simtur, och båtarna ser ut att flyta tyngdlöst på vattenytan.

Från Split är det en kort båttur till ön Brač och vidare till den populära grannön Hvar. Längre söderut längs Split-kusten ligger Makarska rivieran, med den ena idylliska semesterorten efter den andra.
 
De bästa priserna på resor till Split-kusten
 
Dubrovnik-kusten
– romantik och filmscener 

Dubrovnik behöver knappt någon introduktion. Alla som besöker staden blir förälskade! Tills det en dag blev för många besökande. Inspelningen av Game of Thrones var troligen droppen som fick bägaren att rinna över, vilket ledde till restriktioner på stadens turism. Vilket i sin tur ledde till att Dubrovnik gick tillbaka till att vara oemotståndligt romantisk.

Om du inte vill bo i själva staden finns det gott om lockande små semesterorter längs Dubrovnik-kusten – som Mlini og Plat. Eller den charmiga lilla staden Cavtat, i närheten av gränsen till Montenegro.
 
De bästa priserna på resor till Dubrovnik-kusten

Spar på semesterdagarna

2024-03-24
 
Spar på semesterdagarna
– res runt en röd dag

Kristi himmelsfärdsdag infaller alltid på en torsdag. I kombination med klämdag på fredagen ger Kristi himmelsfärd utmärkta förutsättningar för en avstickare till värmen, eller en långweekend i en charmig storstad.

I år har även första maj hamnat på en vardag; närmare bestämt på en onsdag. Tar du ett par dagar ledigt kan du med andra ord få en lite längre semester första helgen i maj. Eller så kan du resa på en lite kortare semester helgen efter – utan att ta ut några semesterdagar alls.

PS! Det är ofta hög efterfrågan runt långhelgerna i maj, så vänta inte för länge med att boka om du vill göra ett fynd...
 
Sök efter billiga paketresor i maj
 
Bikinipremiär i maj
– varmt, men inte för varmt

Maj är en fantastisk tid i södra Europa. Naturen grönskar och solen värmer, men det är inte sådär svettigt och kvavt som det ofta är i sommarmånaderna. Framför allt börjar badtemperaturerna bli riktigt behagliga!

Om du är sugen på en liten solsemester runt någon av de röda dagarna i maj kan det vara smart att inte resa när alla andra gör det. Res hem på en måndag eller tisdag tillexempel, istället för på en söndag. Då får du ofta ett bättre pris – och ännu mer tid att njuta av bikinipremiären!
 
De bästa priserna på resor till värmen i maj

Billigt och bekvämt
– utnyttja lågsäsong-effekten

Maj och första delen av juni utgör en så kallad axelsäsong inom turistnäringen. I sådana perioder är prisnivåerna ofta lägre än vanligt. Och det är inte bara själva resan som är billigare; även butiker, restauranger och de som hyr ut solstolar på stranden sänker sina priser i axelsäsong. Sen kommer sommaren och de stora turistströmmarna – och priserna skjuter i höjden igen.
 
Billiga paketresor i maj och juni
 
Medelhavet i maj
…här är några av våra favoritresmål 

Både Kreta, Cypern och Turkiet ligger så pass långt söderut i Medelhavet att temperaturerna är behagligare här i maj än de är mitt i sommaren. Två andra resmål som kan locka med sommarvärme i maj är Malta och Costa del Sol.

Oavsett vilket av dessa resmål du väljer kan vi lova härliga dagar på stranden – och en perfekt bränna lagom till sommarlovet drar igång!
 
De bästa priserna på Sol & bad-resor i maj och juni

Drömmen om lyx

2024-03-17

Drömmen om lite extra lyx
– på låg budget

Ibland är destinationen mindre viktig än saker som avresedatum, boendestandard och temperatur i luften och havet. Därför kan du filtrera på alla dessa faktorerna på destination.se, plus en massa andra preferenser.

Att boka en resa via destination.se innebär helt enkelt att det är lätt för dig att göra smarta val; oavsett var, när och hur du vill semestra. Våran sökmotor jämför alla arrangörernas erbjudanden och ger dig de bästa priserna på marknaden – även när semesterdrömmen är ett liv i lyx.
 
De bästa priserna på resor med extra bra bostandard
 
Grekisk lyx
– öliv och långa sandstränder

Definitionen av lyx skiljer sig från person till person. Vissa anser att lyx är glittrande fontäner, stora pooler och ljuskronor i taket. För andra är lyx något så enkelt som att gå barfota på en liten grekisk ö.

Oavsett vilken typ av lyx du föredrar kan vi hjälpa dig att hitta de bästa priserna på resor till Grekland just nu – med ett lite extra lyxigt boende.
 
Billiga paketresor till Grekland med minst 4-stjärnig bostandard

Spansk lyx
– det alltid sommar någonstans i Spanien

Längs kusten norr och söder om Barcelona är det sommarvarmt redan i maj. Det samma är det på Mallorca. Vid Costa del Sol börjar temperaturerna stiga redan i april – och reser du ännu längre söderut, alltså till Kanarieöarna, är det sommar året om.

PS! Med all inclusive får du full kontroll över resebudgeten ✔️
 
Billiga paketresor till Spanien med minst 4-stjärnig bostandard
 
Extra lyxig Sol & bad-semester
– lågsäsong vs. skollov 

Är sol, bra badtemperaturer och lite extra lyx viktigare än vilket land du reser till? Gör då ett sök på Sol & bad och filtrera på hotell med minst 4 stjärnor – eller varför inte 5 stjärnor, om du vill lyxa till det ordentligt!

De största fynden gör du alltid under lågsäsong. Det gäller i synnerhet de dyrare hotellen, som brukar sänka priset kraftigt när efterfrågan sjunker.

Vill du resa i högsäsong, som under påsklovet eller i juli, får du vara beredd att betala mer. Och prisskillnaderna på flyg, hotell och paketresor kan vara stora. Därför lönar det sig alltid att jämföra innan du bokar!
 
Billiga Sol & bad-resor med minst 4-stjärnig bostandard