Memel Hotel

Palanga, Litauen Flagga - Litauen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Palanga (PLQ): 34.3 km (31 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Memel Hotel placerar dig mitt i Klaipeda, en 7 minuters promenad från History Museum of Lithuania Minor och 10 minuter från Teatertorget. Detta hotell ligger 1,2 km från Klaipedas slott och 1,4 km från Gamla färjeterminalen.

Boendet har 50 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme. Gästerna sover i en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Inomhusanläggningens pooler garanterar härlig uppfriskning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och beachvolleyboll. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och ångbad, då samtliga erbjuds.

Det finns en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. I huset serveras också vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider