Comfort Hotel Lichtenberg

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 25.4 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger på en huvudgata i Berlin centrum. Hotellets gäster finner en anslutning till kollektivtrafiken 100 m från boendet. Till flygplatsen Berlin - Schönefeld (SXF) är det ungefär 10 km och till flygplatsen Berlin - Tegel (TXL) 15 km.

De 120 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 14 våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även rumservice och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och 120 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med ridning. Huset erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, biljard, gymnastik och aerobics, samt bowling (avgiftsbelagt). I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan bastu och solarium, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: en innehållsrik frukostbuffé och lunch. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider