Hotel Quinta da Bela Vista

Funchal, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 2,5 km
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/portugal/madeira/funchal/hotel-quinta-da-bela-vista/
  • Pool
  • Restaurant
  • DistanceToBeach:
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Elegant herrgårdsboende med storslagen utsikt över Funchal!

Quinta da Bela Vista är ett helt unikt hotell byggt runt en anrik herrgård från 1844. Herrgårdsbyggnaden är inredd med vackra antika möbler och här får du en känsla av hur det såg ut då huset för länge sedan var privatbostad. Här finns avkopplande sällskapsrum och en intim a là carte-restaurang känd för sin utsökta mat. I trädgården samsas sekelgamla träd med prunkande blommor för en avslappnad semesteratmosfär. Intill den uppvärmda poolen finns inbjudande solstolar och även ett litet gym. Från serveringen är utsikten strålande över Funchalbukten.

Här bor du bekvämt i eleganta dubbelrum och har frukost inkluderad i din bokning. Rummen i hotelldelen är inredda i klassisk stil och även här finns vackra engelska antikviteter i de trevliga och ombonade sällskapsrummen.

I den smakfullt inredda restaurangen äter du frukost och middag i kristallkronornas sken. På Quinta da Bela Vista bor du i historisk miljö med modern bekvämlighet i en grön oas på bekvämt avstånd från Funchals stadsliv. Till centrum av Funchal tar du dig enkelt med hotellets gratisbuss. Hotellet har vid upprepade tillfällen nominerats till såväl Portugals som Europas bästa boutique-hotell (World Travel Awards 2007, 2008, 2009, 2010, 2011) och har också vunnit utmärkelser i det berömda resemagasinet Condé Nast Traveller, i kategorin Charming Hotels. Man har även genom åren haft en rad prominenta namn på gästlistan, bland annat delar av den svenska kungafamiljen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider