Essential by Dorint Berlin-Adlershof

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 12.1 km (12 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är idealt för affärsresenärer och befinner sig i Berlin. Den närmsta affären ligger 300 m bort. Till flygplatsen Berlin (BER) är det fem km.

Hotellet som erbjuder nio enkelrum och 111 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, rumservice och tvättservice. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För konferenser, föredrag eller sammanträden står sex rum till förfogande.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Huset erbjuder familjerum och 120 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider