Yggotel Ravn

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 28.8 km (26 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i centrala Berlin. I närheten finns möjligheter att handla och tillgång till kollektivtrafiken finns inom ca. 100 m.

De sex enkelrummen och de 59 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på sex våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Hotellet erbjuder en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice och ett businesscenter. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder rökfria rum.

Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som beachvolleyboll, vattenskidåkning, vindsurfing, segling, katamaransegling och dykning.

På boendet finns en frukostsal och en bar. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider