Mitsis Grand Hotel

Rhodos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Flygplats Rhodos (RHO): 14.5 km (25 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Mitsis Grand ett historiskt hotell mitt i Rhodos stad erbjuder ett central och elegant boende som blickar över strand. Här bor du med närhet till shopping och ett brett restaurangutbud. För den som vill strosa runt i Rhodos gamla stad är det bara en kort promenad bort.

Hotellet består av fyra byggnader som ramar in en mindre trädgård och ett modernt poolområde med utsikt över västra kusten och ut över havet. Poolerna är med saltvatten och i området finns en poolbar.

Dagtid anordnas lättare aktiviteter vid poolområdet och för den aktiva finns både cross fit och olika träningsklasser. På Mitsis Grand ordnas även målarklasser. För barnen finns flera roliga aktiviteter att underhålla sig med som ansiktsmålning, spelrum och pussel.

Rummen på Mitsis Grand är inredda i klassiskt mörkblåa färger och med heltäckningsmatta. Stora franska dörrar leder ut till balkong med utsikt mot omgivningar eller hav. Rummen är rymliga på minst 23 kvadratmeter, alla badrum med badkar.

Ett ultra all inklusive koncept innebär en avkopplande semestern där du kan lämna plånboken på rummet. På den eleganta huvudrestaurangen serveras frukost, lunch och middag i buffetformat. Här serveras även en nattbuffet mellan klockan 22:00 och 04:00. Hotellet har även fyra a la carte restauranger; grekisk, italiensk, Tex Mex och asiatisk som gäster kan nyttja kostnadsfritt med bordsbokning. Utöver alla restauranger finns ett flertal barer där även mat serveras under dagen.

På hotellets privata klapperstenstrand ingår solstolar och parasoll.

Hotellet vänder sig till familjer och vuxna gäster över 22 år, barn och ungdomar är välkomna med målsman.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider