The Chedi El Gouna

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Hurghada (HRG): 40.4 km (44 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här designhotellet ligger bara några ögonblick från från stranden, i El Gouna. Till centrala El Gouna är det ca. en km. Detta är en ideal plats för strandturister, sportiga och aktiva turister och familjer.

År 2022 moderniserades designhotellet. För gästerna står hela 82 rum, till förfogande. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. I resortens finns en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på semesteranläggningens. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en piccoloservice och flygbuss.

I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. I flertalet rum ses havsutsikten, vilket skapar en härlig atmosfär. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV, en väckarklocka och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Boendet erbjuder rökfria rum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de två utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. Uppfriskande drycker i poolbaren och härlig avslappning i bubbelpoolen (gratis) får alla vattenkatter på bästa humör. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kajakpaddling och snorkling och vindsurfing, draksurfning, trampbåtåkning och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Som en del av resortens sport- och fritidsutbud erbjuds gym och yoga. På anläggningen finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, en hamam och massagebehandlingar, samtliga mot avgift.

Den gastronomiska avdelningen består av en lobbybar. Gästerna kan inta sina måltider i en av de två trevliga restaurangerna (à la carte och luftkonditionering). Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. En kontinental à la carte-frukost lockar gästerna ur sina sängar. Under lunch och middag kan gästerna välja mellan en rad a la carte-rätter och meny. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter, vegetariska rätter, barnmenyer och halalkost. Under den speciella matlagningsshowen kan gästerna följa de enastående kockarnas magi.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider