Impression Isla Mujeres by Secrets – Adults only –

Isla Mujeres, Mexiko Flagga - Mexiko

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Flygplats Cancún (CUN): 40.3 km (1 hour 29 mins)

Hotellbeskrivning

I Isla Mujeres ligger Impression Isla Mujeres by Secrets – Adults only – All Inclusive, en 5 minuters promenad från Museo Subacuático de Arte och 6 minuter från Marinparken Garrafon. Detta boende med lyxprofil ligger 6,9 km från Praia do Norte och 22,3 km från Puerto Cancun Golf Course. Känn dig som hemma i ett av de 125 luftkonditionerade rummen med gratis produkter i minibar och espressobryggare. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

El Parque Nacional Costa Occidental de Isla Mujeres, Punta Cancún y Punta Nizuc - 0,2 km
Museo Subacuático de Arte - 0,4 km
Marinparken Garrafon - 0,5 km
Punta Sur - 0,6 km
Isla Mujeres skulpturpark - 0,8 km
Ixchel-statyn - 0,9 km
Acantilado del Amanecer - 0,9 km
Parque de Los Sueños - 1 km
Museo Capitán Dulché - 1,3 km
Hacienda Mundaca - 2,1 km
Playa Tiburon - 2,6 km
Joysxee flytande flaskö - 3,6 km
Casa Crayola - 3,6 km
Miguel Hidalgo - 6,7 km
Praia do Norte - 6,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Cancun, Quintana Roo (CUN-Cancun Intl.) - 39,1 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och kemtvätt/tvättjänster. På detta boende erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Efter ett dopp i en av 4 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Detta boende i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta boende har 8 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras kafé serveras enklare måltider.Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på boendets strandbar, bar vid poolen eller en av 9 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukost enligt egen beställning dagligen mellan 07.00 och 11.00.

  • Avgift för husdjur: MXN 1500 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 20.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster under 18 år är inte tillåtna på det här boendet, som endast är avsett för vuxna.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider