Hotel U Zlateho Stromu

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 15.1 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i ett historiskt präglat kvarter i Prag. Till flygplatsen Prag (PRG) är det 15 km.

Hotellet har även två lägenheter, två enkelrum och 18 dubbelrum. Receptionen är bemannad dygnet runt. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme. Rum har en kingsize-säng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Hotellet erbjuder 22 rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I fritidsområdet erbjuder huset ett gym. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med massagebehandlingar. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Med en kontinental bufféfrukost garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider