Radisson RED Oslo Okern

Oslo, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gardermoen (OSL): 45.8 km (35 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Radisson RED Oslo Økern ligger i Oslo (i området Grünerløkka), en tio minuters bilfärd från både Munchmuseet och Oslo Spektrum. Detta hotell ligger 4,7 km från Oslos operahus och 6,8 km från Aker Brygge.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett konferensrum, ett businesscenter, en faxapparat, en brandvarnare och en rökruta. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon och wifi (gratis). Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider