Loryma Resort Hotel

Turunc, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd till centrum: 18 km
  • Internet
  • Distance Centre: 15kmMarmaris18km

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Loryma Resort är ett härligt resorthotell av hög standard, beläget på en sluttning med utsikt över Turunç-bukten och en magnifik utsikt över kusten och Bozburun-halvöns natur. Hotellet är ett bra val för både par och familjer som vill tillbringa sin semester i en lyxig miljö, omgiven av vacker natur.

Hotellet har ett bra poolområde med pool och solterrass, där det är en fantastisk utsikt över havet. Det finns också en barnpool, en miniklubb för de minsta (här talas inte skandinaviska) och en lekplats.

I SPA-centret kan du skämma bort dig själv med massage, hamam och olika behandlingar (alla mot avgift), och vill du hålla dig i form kan du göra detta i gymmet eller på tennisbanan. Hela familjen kan utmana varandra på klätterväggen eller med en omgång bordtennis. Cirka. 3 gånger i veckan är det yogaklasser på förmiddagen för alla intresserade.

Hotellet erbjuder en stor bufférestaurang och en à la carte-restaurang på terrassen med utsikt över havet. Både säsongens grönsaker och örter odlas i hotellets egen trädgård och dessa används givetvis för att tillaga goda måltider i hotellets egna restauranger. I poolbaren kan du köpa både kalla och varma drycker hela dagen, och på kvällen kan du slänga dig i en hängmatta i baren på takterrassen med en kall drink medan du njuter av solnedgången. Några gånger i veckan är det livemusik.

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Var medveten om att uppkopplingen oftast är både instabil och långsam, och att det inte går att streama film mm.

Flera gånger om dagen anordnar hotellet en gratis pendelbuss till stranden och Turunçs centrum. Här finns ett bra utbud av mysiga restauranger, små butiker och några mataffärer. Från stranden kan du ta en taxibåt till Marmaris.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider