Amarina Abu Soma Resort & Aquapark

Soma Bay, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 50 m
  • Flygplats Hurghada (HRG): 49.8 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Amarina Abu Soma Resort & Aquapark ligger i Safaga och placerar dig 22,1 km från Big Dayz Water Sport Center och 22,2 km från Ras Abu Soma dykplats. Detta hotell med lyxprofil ligger 22,6 km från Makadi-vattenparken och 36,8 km från Senzo Mall.

Semesterorten byggdes helt nyligen – år 2019. I ett tre-våningshus, och i ett tre-plansannex finns sammanlagt 393 rum, 36 juniorsviter, 64 sviter, 30 enkelrum och 195 dubbelrum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Anläggningens faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På resortens finns även en tidningskiosk och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice som är öppen dygnet runt, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rummen som erbjuds har antingen en queensize-säng eller en kingsize-säng. Vid behov kan barnsängar begäras. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och sminkspegel. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Gästerna som söker såväl avspänning som aktivitet kan simma ett par längder i en av de fem utomhuspoolerna och för barn finns ett speciellt område med plaskdammar. I badområdet finns även en bubbelpool (avgiftsbelagt), en vattenrutschkana och en poolbar. På solterrassen står bekväma solstolar och parasoll som skuggar skönt, redo för njutning. Semesterorten erbjuder ett omväxlande utomhusprogram med boccia, beachvolleyboll, bågskytte och fiske samt tennis (mot en avgift). Gästerna kan utöva olika vattensporter, däribland dykning blir erbjuds mot avgift. Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart, gymnastik och aerobics. På anläggningen finns olika wellnesserbjudanden såsom spa, en bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar, samtliga mot avgift. Underhållningsprogrammen för stora som små gäster gör vistelsen än mer omväxlande.

På boendet finns fem restauranger, en bar, en pub och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. En frukost både för sjusovare och morgonpigga, till lunch och kvällsvard finns ett rikt urval av rätter att välja på. I semesterorten serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider