Irida Luxury Apartments

Naxos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool

Hotellbeskrivning

I Naxos ligger Irida Luxury Apartments i en förort, en kvarts promenad från både Kastraki strand och Glyfada Beach. Detta pensionat med familjevänlig profil ligger 15,1 km från Naxos hamn och 6,9 km från Plaka strand. Känn dig som hemma i ett av de 13 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Sängen har memory foam-madrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata inredda balkonger/terrasser. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och på rummet har du även satellit-tv. Privat badrum med dusch, regndusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kastraki strand - 0,6 km
Glyfada Beach - 1 km
Mikrí Vígla - 1,1 km
Alykó - 2,7 km
Hawaii Beach - 3,8 km
Mikri Vigla strand - 3,9 km
Orkos - 4,3 km
Pyrgaki strand - 4,8 km
Plaka strand - 6,9 km
Dimitras tempel - 7,1 km
Agiassos strand - 8,4 km
Temple of Demeter - 8,9 km
Bazeos Castle - 8,9 km
Bazeos torn - 9,7 km
Saint Nicolas - 13,4 km

Närmaste flygplatser är:
Naxos (JNX-Naxos Island National) - 13,7 km
Parikia (PAS-Paros National) - 57,7 km
Mykonos (JMK-Mykonos Island National Airport) - 62,8 km

Rekommenderad flygplats för Irida Luxury Apartments är Naxos (JNX-Naxos Island National).

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som säsongsöppen utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Beundra utsikten över poolen på Bar Irida, en loungebar vid poolen som specialiserat sig på grekiska köket. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar vid poolen. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 08.30 och 11.30. Detta boende är stängt från 1 november till 30 mars.
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 500, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Den säsongsöppna poolen är tillgänglig från 01 maj till 15 oktober.
  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 20.00.
  • Boendet bekräftar att man infört åtgärder som utökad rengöring och gästers säkerhet.
  • Boendet rengörs och desinficeras med elektrostatisk spray; boendet rengörs med desinfektionsmedel; allmänna ytor rengörs med desinfektionsmedel mellan vistelser; lakan och handdukar tvättas i minst 60°C.
  • Gäster får tillgång till personlig skyddsutrustning, som ansiktsmasker och handskar.
  • Social distansering tillämpas; boendets personal använder personlig skyddsutrustning; en akrylskärm har placerats mellan personal och gäster i områden med kontakt; temperaturkontroller utförs regelbundet på personal; temperaturkontroller är tillgängliga för gäster; gäster får handrengöringsmedel; kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner; kontaktfri rumsservice är tillgänglig.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • På boendet tillämpas utökade åtgärder för matservice.
  • Vid incheckning måste gäster uppvisa antingen negativt covid-19-testresultat eller dokument som bevisar fullständig vaccination mot covid-19.
  • Kravet om negativt covid-19-testresultat gäller för samtliga gäster från 18 år, och testet måste ha utförts högst 24 timmar före incheckning. Kravet om vaccinationsbevis mot covid-19 gäller för samtliga gäster från 18 år; gäster måste ha genomgått fullständig vaccination minst 30 dagar före incheckning.
  • Boendet bekräftar att man följer de riktlinjer om rengöring och desinficering som utfärdats av Hälsan först (Grekland).
  • Boendet bekräftar att man följer följande riktlinjer om rengöring och desinficering: COVID-19 Guidelines (Världshälsoorganisationen).

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider