SUNRISE Aqua Joy Resort - Select

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sunrise Aqua Joy Resort utgör den perfekta inkvarteringen för hela familjen. Här erbjuds en överflödighet av aktiviteter för både unga och äldre, och det råder ingen brist på platser där avkoppling och skoj kan njutas under den strålande egyptiska solen. Hotellet är idylliskt beläget längs Röda havets kant, vilket gör det till ett idealt tillhåll för oförglömlig snorkling.

Den magnifika stranden, utrustad med gyllene fin sand, sträcker sig precis nedanför hotellet och inbjuder till skön vila på solstolen, under en skyddande parasoll, med en förtjusande bok i handen.

För dem som känner sig mer äventyrslystna, bjuder hotellets omfattande vattenpark in till timmar av glädjefylld underhållning. Här finns ett överflöd av vattensporter att experimentera med, inklusive kajakpaddling, segling, windsurfing, vattenpolo och simtävlingar med mera.

De många restaurangerna och barerna garanterar att du inte kommer att sakna något när det gäller kulinariska njutningar. I de rymliga bufférestaurangerna väntar en imponerande rad internationella läckerheter till både lunch och middag. Om du är sugen på något utöver det vanliga, är de olika à la carte-restaurangerna redo att ge dig en varierad smakupplevelse. Här kan du njuta av allt från italienska och arabiska till asiatiska och grekiska rätter, och avrunda din kväll med en välgjord cocktail från baren.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider