Urban Boutique Hotel

Ljubljana, Slovenien Flagga - Slovenien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Ljubljana Jože Pučnik Airport (LJU): 30.3 km (28 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Urban Boutique Hotel ligger i hjärtat av Ljubljana, ett stenkast från Nebotičnik och en 4 minuters promenad från River Ljubljanica Kanal. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,4 km från Ljubljanas operahus och 0,5 km från Parliament Building.

Det här boendet har en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I rummen finns en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det en minibar. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch. Även hårtork står till förfogande. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På boendet finns ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider