Villa del Golfo Lifestyle Resort

Cannigione, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Olbia (OLB): 31.6 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta konferenshotell befinner sig minre än fem minuter från stranden (sand, sten) i ett livligt område, mitt i centrum Cannigione. Härifrån finns flertalet möjligheter att animera sin fritid eller att påbörja en liten upptäcksresa. I närområdet finns förutom flertalet affärer också en rad utgångsmöjligheter (nattklubbar, barer och restauranger). Till flygplatsen Olbia (OLB) är avståndet ca. 30 km.

Gästerna denna stora anläggning har valet mellan 12 villor/hus eller 60 rökfria rum, sex sviter och 42 dubbelrum, med en boareal som distributeras över två våningar två. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Resortens erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Anläggningens faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Boendet har även en rad affärer. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På resortens finns även en tidningskiosk och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

En badupplevelse som gör gott erbjuds i de två inomhus- och utomhusbassängerna, delvis tempererade och fyllda med saltvatten (avgiftsbelagt). Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Dessutom kan gästerna välja mellan biljard och yoga samt gym mot avgift. Semesterorten förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och massagebehandlingar. Även solarium finns att nyttja (avgiftsbelagt). Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en matsal, ett café och en bar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som à la carte och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider