Vivid Blue, Serenity Resort

Sveti Stefan, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Tivat (TIV): 31.0 km (39 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Denna semesterort i Budva utlovar en perfekt ambiens för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. I säkerhetsboxen kan värdesaker förvaras säkert. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. I anläggningen finns ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär optimal komfort. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och badrockar. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Om än på lång- eller korttur, är gästerna lika välkomna att bruka boendet faciliteter, till dessa räknas gym, yoga och gymnastik. På anläggningen finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, skönhetssalong och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder semesterorten även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider