Hotel Alivi di Santa Giulia

Korsika, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Corsica - Bastia (BIA): 135 km (2 hours 11 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hôtel Alivi di Santa Giulia ligger i Porto-Vecchio nära stranden, ett stenkast från Santa Giulia och 13 minuters promenad från Southern Corsica Beaches. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,7 km från Santa Giulia strand och 4,5 km från Lezza golfbana.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, rumservice och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. På rummet finns det en minibar. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på hotellet är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds bordtennis, bowling och squash. Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns på boendet.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som dieträtter och barnmenyer. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider