Quinta do Mar - Country & Sea Village

Praia da Luz, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Faro (FAO): 96.3 km (1 hour 7 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Quinta do Mar - Country & Sea Village ligger i Lagos nära stranden, en fem minuters bilfärd från Burgau Beach (Burgau-stranden). Detta hotell ligger 10,5 km från Lagos småbåtshamn och 37 km från Praia da Rocha.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, en biluthyrning, transferservice och tvättservice. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Lägenhetshotellets har en härlig trädgård med lekplats. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. En telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder 60 rökfria rum.

Här finns en terrass, solsängar och parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. På hotellet erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som basket, minigolf, fiske och ridning samt tennis (mot en extra kostnad). Lägenhetshotellets har ett vattensportprogram med vindsurfing, kanotpaddling, snorkling och dykning. Här finns även yoga inomhus, vilket kan användas mot en avgift. Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns på boendet.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider