Hotel Senigallia

Skopje, Makedonien Flagga - Makedonien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Skopje (SKP): 22.0 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Hotel Senigallia ligger i hjärtat av Skopje, ett stenkast från Gradski Trgovski Centar och en 6 minuters promenad från Warrior on a Horse. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,6 km från Porta Macedonia och 0,6 km från Feudal Tower.

Boendet har 18 rum och en hiss och en reception. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, transferservice, roomservice finns under förutbestämda tider, tvättservice, ett konferensrum och en tvättautomat. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och en fläkt. Rummen är dessutom inredda med en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en plattskärmstv med kabelanslutning och wifi (gratis). Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider