Moxy Bucharest Old Town

Bukarest, Rumänien Flagga - Rumänien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bucharest (OTP): 17.6 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Moxy Bucharest Old Town ligger i hjärtat av Bukarest, en fem minuters promenad från både Church of St. Nicholas - University chapel och Bucharest Museum. Detta hotell ligger 1,7 km från Parlamentet (Palatul Parlamentului) och 21,5 km från Therme Bucharest.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Huset erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst och tvättservice.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, satellit-TV, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym, gymnastik, aerobics och spa.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider