Var Gard Saltsjobaden

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Arlanda (ARN): 65.0 km (55 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

I Saltsjöbaden ligger Vår Gård Saltsjöbaden på landet, en kvart med bil från både Köpcentret Nacka Forum och Nyckelviken. Detta hotell med exklusiv profil ligger 16,7 km från Stockholms Vikingterminal och 21,5 km från Avicii Arena.

Det här boendet har en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, transferservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Gästerna sover i en dubbelsäng. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och hårtork. Huset erbjuder rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och fiske. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing och kanotpaddling. Hotellet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Med ett gym, bordtennis, biljard och dart på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, bastu och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider