Gorvalns Slott

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Arlanda (ARN): 41.3 km (37 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

Hotellet i Stockholm välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för vuxna som vill vara för sig själva under semestern.

Gästerna kan bo i ett två-våningshus eller i fem annex. Anläggningen har 38 rum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet förfogar över servicetjänster som bagageförvaring, ett kassaskåp, ett konferensrum och en tvättautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (gratis). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I alla rum finns en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

Det finns en restaurang. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider