Max Brown Hotel Museum Square

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 14.2 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger en kort promenad från centrum Amsterdams. Boendet är perfekt för såväl affärsresenärer som för familjer. Till flygplatsen Amsterdam (AMS) är det 16 km.

Vandrarhemmet har 65 rum som lätt nås med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För hemtrevliga temperaturer finns ett golvvärmesystem installerat i rummen. Värdesaker kan gästerna förvara i en säkerhetsbox. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Vandrarhemmet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym och spa.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Därutöver erbjuder huset även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider