Grand Gulluk Hotel & Spa Antalya

Antalya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Antalya (AYT): 16.5 km (25 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 179 km (2 hours 50 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Grand Gulluk Hotel & Spa ligger centralt i Antalya, en kvarts promenad från både MarkAntalya Shopping Mall och Antalyas gamla marknad. Detta hotell med spa ligger 16,9 km från Lara strand och 3,1 km från Konyaalti strand.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Wifi (gratis) ingår i rummens grundutrustning. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, fiske och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med kanotpaddling, snorkling och dykning. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Hotellet erbjuder gym mot en kostnad. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, hamam och massagebehandlingar. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

Boendet förfogar över en restaurang och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider