Austria Trend Hotel Maximilian

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • gym
  • Flygplats Wien (VIE): 30.6 km (34 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Hotellet befinner sig i ett omtyckt område och ligger inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Wiens. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken.

Hotellet har även 41 rökfria rum. För in- och utcheckning engelsk- och tysktalande personal i receptionen i entren. Boendet förfogar över servicetjänster som en väckningstjänst, ett konferensrum, blädderblock/pennor och en lounge. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Gästerna sover i en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummet finns en dusch och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och en bastu.

Den gastronomiska avdelningen består av en rökfri restaurang och ett café. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som vegetariska rätter, ekologisk kost, laktosfri kost och vegankost. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider