Flamsbrygga Hotel Furukroa

Vestlandet, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Bergen (BGO): 166 km (2 hours 39 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 66000

Hotellbeskrivning

Flåmsbrygga Hotell ligger i Flåm nära bukten, ett stenkast från Flåm Havn och 3 minuters promenad från Flåm Railway. Detta hotell ligger 1,8 km från Flåm Railway Museum och 1,9 km från West Norwegian Fjords-Geirangerfjord and Naeroyfjord.

På detta boende finns 41 rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst och medicinsk assistans. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Här finns även en te-/kaffemaskin. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, fiske och vandring.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider