Quality Hotel Klubben

Tønsberg, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gardermoen (OSL): 153 km (1 hour 52 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 27900

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Klubben ligger i Tönsberg, ett stenkast från både Mother and Child och Hvalfanger Svend Foyn. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,2 km från Tonsberg Cathedral och 0,3 km från Tonsberg Tourist Centre.

I detta hus finns 145 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Om en söker minnen att ta med hem finner gästerna möjligheten till detta i souvenirbutiken. I hotellet finns en tidningskiosk. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Dagstidningar finns att tillgå, mot en extra kostnad. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som golf, ett gym, aerobic och vandring, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Dagligen serveras frukost och lunch. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider