Scandic Hafjell

Lillehammers kommun, Norge Flagga - Norge

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

 • pool
 • restaurang
 • Flygplats Gardermoen (OSL): 161 km (1 hour 51 mins)
 • Health & Fitness Centre (On-Site)
 • Indoor Pool
 • Outdoor Pool
 • Restaurant(s)
 • Spa
 • WLAN
 • Parking
 • Smoke-free
 • distance_city: 17100

Hotellbeskrivning

Detta skidhotell i Lillehammer välkomnar gästerna till ett unikt boende som har alla förutsättningar för en trevlig och inspirerande vistelse. Boendet är utmärkt för såväl affärsresenärer som för familjer. Regionen garanterar skidbitna vintersemestrare en oförglömlig resa. Flygplatsen Oslo (OSL) ligger på ett avstånd av 160 km.

210 rökfria rum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet förfogar över servicetjänster som ett TV-rum, tvättservice, 12 Konferensrum, en faxapparat, en brandvarnare och en rökruta. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis).

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. På rummet finns det en minibar. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv och wifi (gratis). I badrummet finns ett badkar och hårtork. Här finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Poolanläggningen med bassänger både inomhus och utomhus, lockar till härliga bad. På terrassen kan gästerna slappa i solen. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på hotellet är cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, fiske och ridning. Boendet (och dess läge!) lämpar sig mycket väl för skidåkare. Liftkort finns att köpa på plats. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och gymnastik. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och bastu, då samtliga erbjuds.

Den gastronomiska avdelningen består av en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: vegetariska rätter, barnmenyer och ekologisk kost

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider