Occidental Las Palmas

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 4 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 23.4 km (22 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Occidental Las Palmas ligger mitt i Las Palmas de Gran Canaria, en 1 minuters promenad från Parque Doramas och 13 minuter från Las Alcaravaneras-stranden. Detta hotell med 4 ligger 1,8 km från Calle Triana och 2,4 km från Parque de San Telmo.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns en tidningskiosk. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även tvättservice och en tvättautomat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns en terrass. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen finns bekväma solstolar. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med golf, samt tennis. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Som måltider kan frukost, lunch och middag väljas. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder hotellet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider