Hotel Bartaccia

Korsika, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Corsica - Bastia (BIA): 165 km (3 hours 8 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet, är idealt för strandturister och familjer, i Propriano, direkt vid havet.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Som en del av serviceutbudet räknas tvättservice och ett konferensrum. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan vid behov utnyttja boendet parkeringsplatser.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns en balkong eller en terrass. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummen finns hårtork. Här finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder familjerum och 56 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Ett badnöje av bästa sort väntar gästerna i de två tempererade utomhusbassängerna På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Massagebehandlingar blir organiseras av tredjehandsparter. I wellnessavdelningen kan gästerna avnjuta avslappning (fotzonterapi). Externa arrangörer erbjuder en fotzonterapi.

Boendet förfogar över två restauranger och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Dagligen serveras frukost och middag. Restaurangen erbjuder även barnmenyer. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider