Hotel Schani Wien

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Air Conditioning
  • Lift / Elevator
  • Nightclub
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Bar

Distans

  • Distance city: 3400m

Hotellbeskrivning

Hotel Schani Wien ligger i Wien (i området Favoriten), 4 minuter med bil från Wiener Staatsoper och 6 minuter från Wiens julmarknad. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 3,3 km från Hofburgs kejserliga slott och 3,7 km från Stefansdomen.

Boendet har 135 rum som lätt nås med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett lekrum, ett bibliotek, transferservice, ett konferensrum och ett businesscenter står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns en terrass. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. En telefon, en platt-TV med kabelanslutning, en radio och wifi innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och spa. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider