Guatiza Apartamentos

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 34.6 km (26 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet och ligger I Playa del Inglés. Det ligger omedelbart på sandstranden. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) är avståndet ca. 30 km.

I denna lägenhetsanläggning har gästerna 21 lägenheter att välja på. Här finns en reception. I kassaskåpet bevaras gästens värdesaker säkert. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria.

Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som internettillgång, en telefon och en TV-apparat, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch och ett badkar.

Ett sport- och underhållningsutbud möjliggör ett flexibelt fritidsliv. I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här finns även möjligheten att varva ned med spa och solarium.

Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider