Futura Club Spiagge Bianche

Sicilien, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Catania (CTA): 73.1 km (48 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Det här boendet, är idealt för strandturister, i Syrakusa, ca. 200 m från från stranden. Den närmsta flygplatsen är Catania (CTA) som befinner sig ca. 65 km bort.

De 96 rummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser (gratis). Till hotellets serviceutbud räknas en barnvakt. Ett mötesrum ger möjlighet att anordna konferenser, föredrag eller möten.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Dessutom finns ett kassaskåp och en minibar tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi. I badrummen finns hårtork.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På terrassen lockar solstolar och parasoller till avkoppling. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Boendet erbjuder diverse sportaktiviteter, däribland tennis, boccia och beachvolleyboll som kan nyttjas mot en extra avgift. Boendet tilltalar även vattensportutövare med kanotpaddling och vattenaerobic. Boendet erbjuder även inomhusaktiviteter som yoga, gymnastik och aerobics, samt gym och bordtennis. Vänligen notera att dessa aktiviteter är avgiftsbelagda. Boendet wellnesserbjudanden innefattas av spa och solarium. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

Den gastronomiska avdelningen består av en buffé-restaurang och ett café. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider