Atlantica Dreams Resort

Kiotari, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • spa
  • Flygplats Rhodos (RHO): 63.9 km (1 hour 6 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Semesterorten, är idealt för strandturister och familjer, i Gennadi, direkt vid havet. Den närmsta flygplatsen är Rhodos (RHO) som befinner sig ca. 67 km bort.

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 372 rökfria rummen som finns på boendet. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Semesterorten tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och en piccoloservice. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta boendealternativen kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. De flesta rummen vetter mot havet. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns hårtork och badrockar. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum.

I poolområdets tre utomhusbassänger kan gästerna avnjuta aktiv rekreation. I alla väder erbjuder inomhusbadet njutning. Därutöver finns för de små, ett område med plaskdammar. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. Här finns en terrass, solsängar och parasoll. Boendet erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, beachvolleyboll, volleyboll, basket och bågskytte. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av dykning. Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bowling, yoga och gymnastik, samt biljard (avgiftsbelagt). Spa, bastu och hamam erbjuds (kostnadspliktigt). Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb och livemusik.

På boendet finns sex restauranger, ett café, en bar och en pianobar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Här serveras frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter, barnmenyer och vegankost förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Anläggningen har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider