Intercontinental San Diego

San Diego, USA Flagga - USA

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats San Diego International Airport (SAN): 4.1 km (9 mins)
  • Pool
  • Hiss

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Intercontinental San Diego erbjuder centralt boende i San Diego, på gångavstånd till USS Midway Museum och nära Maritime Museum of San Diego | Intercontinental San Diego erbjuder centralt boende i San Diego, på gångavstånd till USS Midway Museum och nära Maritime Museum of San Diego. Detta hotell har 4 stjärnor och ligger nära både San Diego Convention Center och Petco Park.

Känn dig som hemma i ett av de 400 luftkonditionerade rummen med minibarer och smart-tv. Med gratis internet/wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal.

Här erbjuds utomhuspool och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Hotellet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster.

Njut av amerikanska köket på Vistal, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Slappna av med en god drink på en av boendets 3 barer/lounger. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 11:00.

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Detta hotell har 15 konferensrum för olika typer av möten och events. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats.

Pendelservice

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider