Sternen Oerlikon

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 7.6 km (11 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet bjuder den perfekta förbindelsen, sju km från flygplatsen Zurich (ZRH) och ligger ungefär tre km från Zürichs centrum. I närområdet finns goda anslutningar till kollektivtrafiken.

Cityhotellet uppfördes 1895. De 56 rökfria rummen, de 17 enkelrummen och de 36 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett golvvärmesystem att tillgå. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. I kokvrån finns ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå.

Solstolarna lockar till solbad. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med basket.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. För kulinarisk omsorg finns en restaurang med separat rökavdelning. Dagligen serveras en innehållsrik frukostbuffé och lunch. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider