ibis Tallinn Center Hotel

Tallinn, Estland Flagga - Estland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Tallin (TLL): 2.7 km (7 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

I Tallinn-området Kesklinn ligger ibis Tallinn Center Hotel en fem minuters bilfärd från både Tallinns centrala marknad och Kadrioru-parken. Detta hotell med miljövänlig profil ligger 2,3 km från Rådhustorget och 2,3 km från Tallinn Christmas Markets.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och flygbuss. Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. På rummet finns det ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. En dusch tillhör badrummens inredning. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, spa och en bastu. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. I hotellet serveras också dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider