JA Lake View Hotel

Jebel Ali Village, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 86.9 km (57 mins)
  • Flygplats Dubai (DXB): 65.7 km (57 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta ekohotell är ett idealt boende för sportiga och aktiva turister, unga människor och naturälskare. Det ligger rofyllt placerat i Dubai, direkt vid havet.

Semesterorten som är utrustad med en hiss förfogar över 348 rum. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Boendet har även en rad affärer. Anläggningen har en härlig trädgård med lekplats. I resortens finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en piccoloservice och en hotelldoktor. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel, badrockar och en telefon finns här. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

De sju utomhuspoolerna ger svalka. Därutöver finns även barnbassänger. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är tennis, beachvolleyboll, golf, puttinggreen, squash, bågskytte, ridning och joggning. Gästerna på anläggningen erbjuds ett varierat vattensportprogram, var vattenskidåkning, segling, katamaransegling, kajakpaddling, dykning och vattengymnastik samt draksurfning och bananbåtåkning kan utföras mot en extra kostnad. Semesterorten erbjuder även inomhusaktiviteter som gym, bordtennis, badminton, biljard, squash, yoga, gymnastik och aerobics, samt dart (avgiftsbelagt). På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam, skönhetssalong och massagebehandlingar. Ytterligare fritidserbjudanden som erbjuds på boendet är ett underhållningsprogram, en miniklubb, ett minidisco och livemusik.

På boendet finns tre restauranger, en matsal, ett café, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-gästerna erbjuds såväl snacks som ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Här erbjuds frukost, brunch, lunch och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider