Corendon Village Amsterdam

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 6.1 km (11 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport Hotel ligger i Badhoevedorp nära flygplatsen, en kvart med bil från både Van Gogh-museet och Leidseplein. Detta hotell med exklusiv profil ligger 14,2 km från Rijksmuseum och 15,3 km från Anne Franks hus.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 680 rökfria rummenna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör bagageförvaring och en bankomat. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Komplexets faciliteter är rullstolsanpassade. Filmintresserade hittar säkerligen någonting av intresse i biografernas program. I affären kan mat köpas. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På hotellet finns även en tidningskiosk och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en barnvakt, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de 11 konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. I de flesta rummen finns balkong. Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en plattskärmstv, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Aktiv rekreation i poolområdet och avspänning i bubbelpoolen får gästerna på bästa humör. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Anläggningen erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart och aerobics. Komplexet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en hamam, en skönhetssalong och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). En miniklubb och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en frukostsal, en bar och en lobbybar. I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (icke-rökare och à la carte). Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider