The W14 Kensington

Kensington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 85.4 km (1 hour 7 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder ideala omgivningar för vuxna med barn och befinner sig ungefär en km från Londons livliga och populära centrum. Till de närmsta restaurangerna och barerna är det ungefär 150 m. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - Heathrow (LHR) som ligger endast 10 km från boendet. Till flygplatserna London - Gatwick (LGW) och London - Stansted (STN) är det 45 km och 55 km.

Detta cityhotell byggdes 1880. De 40 rummen och de fem dubbelrummen är väl anpassade för gästerna som välkomnas till att avnjuta en avspänd vistelse här. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och en piccoloservice.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och sminkspegel. Något särskilt gästerna av kosmetika, ett urval av handdukar och bakgrundsmusik i badrummen. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer att skämmas bort i den luftkonditionerade restaurangen. Restaurangen är rökfri, men har en separat rökavdelning. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En kontinental frukost lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider