Marlin Canary Wharf

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 77.3 km (1 hour 5 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger ungefär 1,1 km från London centrum, på en huvudgata. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Omkring 400 m från boendet finns en tunnelbanestation (U-/S-Bahn). Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - Heathrow (LHR) som ligger endast 35 km från boendet. Till flygplatserna London - Stansted (STN) och London - Luton International (LTN) är det 55 km och 60 km.

Hotellet huserar i ett sex-våningshus och har sammanlagt 37 lägenheter och fem enrumslägenheter. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Lägenhetshotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt).

I rummen finns ett kök och badrum. Även centralvärme är installerat. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. I dessa rum finns en kingsizesäng och en bäddsoffa. Rummen är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Det går även att boka separata sovrum. För små gäster finns barnsängar. Här finns tillika ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Härtill kommer en tvättmaskin och strykjärn med strykbräda. En telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en DVD-spelare, en väckarklocka och wifi (gratis) innebär optimal komfort. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider